Próba- és demóverziók

Allplan – teljes körű BIM megoldás

Az Allplan 30 napos teljes értékű próbaverziója, mellyel az adott időszakban az Allplan program teljes funkcionalitását kipróbálhatja. A telepítés során választhatja ki, hogy építészeti, vagy építőmérnöki modulokat szeretne.

Letöltési oldalra

Frilo statika

A Friedrich & Lochner demoverziója, mely egy moduláris felépítésű programrendszer magasépítési számításokhoz a pincétől a tetőig. Teljes épületszámítás, részletek, kapcsolatok egyedi méretezése.

Letöltési oldalra

Scia végeselem

A SCIA Engineer demoverziója, mely egy 3D végeselem számítások acél- és vasbetonszerkezetekre. Eurocode szerinti méretezés. Szerkezettervezés, 3D csomóponti kialakítások, parametrikus modellépítés.

Letöltési oldalra

cinema4d

CINEMA 4D

A CINEMA 4D demoverziója, mely a professzionális látványtervezés, animációkészítés, testmodellezés leghatékonyabb eszköze.

Letöltési oldalra

On-Site demóverziók

On-Site Photo

Az On-Site Photo demoverziója, mely szoftverrel az épület homlokzatáról készített fotó alapján szerkeszthető mérethelyes műszaki homlokzati rajz.

Letöltési oldalra

On-Site demóverziók

On-Site Survey

Az On-Site Survey demoverziója, Az On-Site Survey a helyszínen végzendő alaprajzi felmérések kiváló, hatékony és egyszerűen kezelhető szoftvere.

Letöltési oldalra

sketch

Allplan 2013 Sketch

Csak Az Allplannal együtt használható szabadkézi rajzprogram. Ha nincs telepített Allplan 2013 programja, ne töltse le!

Letöltési oldalra