Újabb ingyenes oktatóvideók

A Cinema látványtervező szoftver alkalmazását nagy mennyiségű oktatófilm – köztük számos ingyenes részlet – segíti. A Cinema 4D R13 felhasználók számára elérhető az ingyenes frissítés is.

20120606_dt_01

A digitaltutors.com weboldalra nagyszámú olyan oktatóvideó került fel az utóbbi időszakban, amelyek a Cinema 4D felhasználóit segítik, s ezek közül több az R13 verzió tulajdonosai számára elérhető legújabb ingyenes frissítés alkalmazását támogatja.

Az www.digitaltutors.com oldalon elérhető oktatófilmek között az építésztervezők is találhatnak olyanokat, amelyek kifejezetten az épületek látványterveinek készítéséhez kapcsolódnak. Az összesen több óra időtartamot kitevő kurzusokból több részlet ingyenesen is megtekinthető.

A Nemetschek cégcsoport általában is széles körben alkalmazza a felhasználók munkáját – a hagyományos kézikönyveknél sok tekintetben hatékonyabban – segítő videók közzétételét. A magyar nyelvű oldalak közül az allplan.blog.hu oldalt ajánljuk például a tervezők figyelmébe, ahol az Allplan program alkalmazását segítő kisfilmeket találunk.