Egyre népszerűbbek a Nemetschek Allplan Facebook-oldalai

A felhasználók hasznos és érdekes tartalmakat találhatnak a közösségi oldalon, a szoftverfejlesztők pedig tanulnak a hozzászólásokból

nemehu_fb_2

Hasznot hoznak a Nemetschek számára a Facebook-“rajongók”: az Allplan tervezőszoftver továbbfejlesztéséhez ugyanis tudatosan figyelembe veszik azokat a felhasználói észrevételeket, igényeket, amelyek a társaság közösségi oldalán fogalmazódnak meg. Ez azon a díjkiosztón is elhangzott, amelyen kiderült: a szoftverfejlesztő cég Németországban a “legjobb közösségimédia-jelenlét” díj aranyfokozatát nyerte el a Heinze GmbH által meghirdetett Achitectures’ Darling Award 2012 pályázaton. (A másik – szintén arany fokozatú – díjat a “legjobb építészeti szoftver” kategóriában nyerte el az Allplan a német építészek körében végzett felmérés eredményeképpen.)

A Nemetschek Allplan nemzetközi, angol nyelvű Facebook-csatornáját (facebook.com/Nemetschek.Allplan) több tízezren követik; az oldalon megjelenő témák között éppúgy találhatók technológiai és szoftverújdonságok, mint érdekességek az építészet világából. Hasonló utat követ a hazai leányvállalat magyar nyelvű oldala (facebook.com/pages/Nemetschek-Magyarország) természetesen jóval kevesebb “rajongót” felsorakoztatva. Ezen is számos hasznos – esetenként érdekes, vagy akár vicces – tartalmat találhatnak a magyar építészek és mérnökök.

Magyar Facebook oldal

Nemzetközi Facebook oldal